Alles direct uit voorraad leverbaar
Detail artikel

Maitre Personilla

Orchestre National de France / Choeur de Radio France / Markus Poschner

Componist: Offenbach

CD   3 disc(s)   31-01-2020
Opera / Operette

Verwachte levertijd (in NL): 1 - 3 werkdagen

€ 33.95 Stock: 1 ex. (OP=OP)
Staat: Nieuw
Extra info: Orchestre National De France/Tassis Christoyannis
Maatschappij: Outhere
Label: Bru zane
Barcode: 9788409155880
Suffix - prefix: 1039 BZ
Taal: FR
Solist(en): CHANTAL SANTON JEFFERY
Orkest: ORCHESTRE NATIONAL DE FRANCE

Chantal Santon-Jeffery, Antoinette Dennefeld, Tassis Christoyannis, Véronique Gens, Éric Huchet, Loïc Félix, Matthieu Lécroart, Anaïs Constans, Patrick Kabongo, François Piolino, Yoann Dubruque, Raphaël Brémard, Jérôme Boutillier, Antoine Philippot, Philippe-Nicolas Martin, Diana Axentii & Choeur de Radio France, Orchestre National de France, Markus Poschner

Er zit meer Spanje in het brein van Offenbach dan in Spanje zelf', aldus een journalist die in de ban was van Maître Péronilla. Begrijpelijk, gezien de charme en humor van deze operette waarin maar liefst tweeëntwintig personages bezig worden gehouden met het ontrafelen van een absurd ingewikkeld liefdesverhaal. En het libretto is des te beter omdat het door de componist zelf is geschreven.

Castagnetten, tamboerijnen en triangel accentueren vrolijk een van Offenbachs laatste partituren, die indrukwekkende vocale ensembles vermenigvuldigt zonder afstand te doen van intieme nummers van grote poëzie. Onze wereldpremière-opname bevat specialisten van dit repertoire zoals Éric Huchet en Loïc Félix, maar ook meer onverwachte operazangers in deze context – waaronder Véronique Gens – die er hoorbaar plezier in hebben om zich uit te leven in zo'n vrolijk gezelschap, bekwaam ondersteund door de talenten van het Orchestre National de France en het Choeur de Radio France.

Offenbach:
 Maître Péronilla

"Offenbachs muziek zit vol frisheid en pakkende melodiek, met een voortreffelijke orkestbehandeling, fijnbesnaarde ensembles, krachtige koren en karakteristieke solonummers. ... het plezier van de medewerkers is op elk moment onmiskenbaar."
Fono Forum - mei 2020

Bezoek onze winkel in Driebergen-Rijsenburg